Personal training is fantastisch! Wil jij afvallen, een beter fysiek creëren, een skill leren of wil jij fitter zijn in het dagelijks leven? Dan is personal training wat voor jou. Samen met je coach ga je een traject in om jouw doelstellingen te behalen. Veel mensen zien dat wekelijks personal training een meerwaarde heeft op hun prestaties.

 

Voordelen van personal training:

Een flexibel schema Train op het moment dat het jou uitkomt met de coach van jouw keuze. Onze coaches passen zich aan jouw schema aan, en niet andersom.


Gestelde doelen

Of je nu al doelen hebt of niet, je coach kan je helpen deze concreet en haalbaar te maken. Onze coaches kunnen een plan opstellen om jouw doelstellingen te bereiken binnen de door jou gestelde tijd.


Gepersonaliseerde aandacht

Met een persoonlijke coach ligt de focus voor de volle 100% op jou! Je krijgt individuele aandacht om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen behaalt.


Blijvende resultaten

Jouw coach zal je niet alleen helpen jouw gezondheid te transformeren, maar zal je ook leren hoe je deze resultaten zowel binnen als buiten de sportschool kunt behouden.

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!

 

Proteine Guide aanvragen