Online coaching

 

Hoe werkt het? In 5 stappen

 

  1. Consult
  2. Assessment
  3. Training
  4. Lifestyle
  5. Results

 

1 Consult

Tijdens het consult willen we alles weten over jou. Je zit met een gecertificeerde coach en jullie gaan samen jouw doelen bespreken.

 

2 Assessment

In 3 sessies gaat de coach jou beoordelen op body, movements en work capacity. Tijdens body wordt er een volledige analyse gemaakt van jouw lichaamssamenstelling. Tijdens movements wordt er gekeken hoe je beweegt. Tijdens work capacity testen we hoe je conditie en kracht zijn. Dit is de nulmeting, waar we verder op kunnen bouwen.

 

3 Training

Je krijgt via TrueCoach de trainingen voor de hele week, gebaseerd op jouw doelstelling en de assessment. In de Truecoach vul je jouw scores en filmpjes in. Hier krijg je vervolgens feedback op van jouw coach.

 

4 Lifestyle

Je dagelijkse trainingen in de gym zijn belangrijk, maar wat doe je buiten de gym? Je haalt het maximale eruit als je jouw voeding, lifestyle en rust optimaliseert.

 

5 Results

Wij leveren resultaten en stellen de doelen bij hoe verder je komt. Elke maand houden we een consult om aanpassingen te maken waar nodig. Samen brengen we jouw fitness naar een hoger niveau.

 

 

Meer weten?

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!