Wat is CrossFit?

CrossFit is een levensstijl die wordt gekenmerkt door veilige, effectieve lichaamsbeweging en gezonde voeding. CrossFit kan worden gebruikt om elk doel te bereiken, van verbeterde gezondheid tot gewichtsverlies tot betere prestaties in diverse sporten. CrossFit wordt bij vechtsporten, atletiek en gewichtheffen gebruikt als allround sport.
Het programma werkt voor iedereen: mensen die net beginnen en mensen die jarenlang hebben getraind.

 

Gratis intake

 

Workouts

CrossFit-trainingen zijn elke dag anders en kunnen worden aangepast om iedereen te helpen zijn doelen te bereiken. De trainingen kunnen worden aangepast voor mensen van elke leeftijd en elk fitnessniveau.

 

De lessen

De WOD (workout of the day) bestaat uit een warming-up, een technisch gedeelte of kracht gedeelte en een workout. De workout van de dag staat op het whiteboard en in de SugarWod. Via deze app houden we onze scores bij.
Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van kettlebells, dumbbells, barbells, zandzakken, touwen, pull-up bars en meer. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen

 

Leefstijl

De CrossFit-levensstijl - een combinatie van gezonde voeding en lichaamsbeweging - is de sleutel tot fitheid en gezondheid op de lange termijn.

 

Community

Bij duizenden aangesloten bedrijven over de hele wereld moedigen mensen elkaar in elke klas aan en motiveren ze elkaar om hun doelen te bereiken. Eerst trainen met vrienden en daarna nieuwe vrienden maken. Het plezier zit hem in de gemeenschap.

 

'Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond te worden'

 

Ervaar het zelf!

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!