Before
Testimonial: Kris (Before)
After
Testimonial: Kris (After)

Nog geen jaar geleden klopte ik aan bij Yourprogram met een schreeuw voor hulp. Ik moest en zou afvallen. Met trots kan ik zeggen dat dat we nu 10 kilo lichter zijn en het doel behaald is! Michel heeft tijdens het intake gesprek ingezoomd op mij als persoon. Hierdoor weet hij het programma goed te plannen en in te richten binnen mijn dagelijks leven.

 

Afvallen is niet alleen haalbaar door hard te trainen. Michel heeft goed ingezoomd op mijn levensstijl. Hierdoor kon hij goed beoordelen welke aanpassingen noodzakelijk waren in mijn voeding. Hij heeft mij geconfronteerd met mijn levensstijl en mij uitgedaagd op een manier die niet bij iedereen zou passen. Maar dat is juist het mooie, hij kan bij ieder individu goed inschatten op welke manier hij hen weet te motiveren en te inspireren.

 

Door het volgen van YourProgram zijn niet alleen mijn doelen behaald, maar heb ik nog veel meer gekregen. Ik zit nu veel beter in mijn vel en voel mij veel zekerder als persoon. Dit heeft ook positieve impact gehad op mij als persoon.

 

Al met al kan ik alleen maar dankbaar zijn voor YourProgram en kan ik niet wachten om de volgende doelen te behalen.

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!

 

Proteine Guide aanvragen