Testimonial:

Ik beoefen sinds enige tijd de sport “CrossFit”. Dit is een sport waarin facetten van gewichtheffen, cardio en gymnastiek worden gecombineerd in diverse workouts. Ik wil heel graag beter worden in deze sport. Mijn conditie vind ik zelf op dit moment goed echter mis ik de kracht & mobiliteit om bepaalde workouts binnen crossfit goed uit te voeren. Sterker nog: een aantal oefeningen kan ik nog niet eens uitoefenen.


Aan mijn crossfit box gelieerd is “YourProgram”. Hier wordt door zeer ervaren trainers (top crossfitters!) een op maat gemaakt programma opgesteld om je doelstelling te behalen. Via apps kan je je workouts, vorderingen maar ook je lichaamscompositie volgen. Je workouts kan je in een moderne gym onder begeleiding en vaak met een klein aantal andere sporters uitvoeren. Iedereen volgt zijn/haar eigen programma op zijn/haar eigen niveau. Ik ben hier recent begonnen. Ik kende de trainers vanuit de crossfit box en ik ken een aantal sporters. De trainers zijn professioneel maar ook relaxed. Daarnaast heb ik de progressie gezien van de sporters die ik ken. De ruimte waarin wordt gesport en de materialen die worden gebruikt zijn van topkwaliteit! Dit samen maakt dat ik heb gekozen voor YourProgram.


Mijn eerste doel is een strict pull up kunnen uitvoeren. Dit is de basis voor verschillende crossfit workouts. Ik krijg hiervoor diverse oefeningen om mijn bovenlichaam sterker te maken. Daarnaast zal ik ook wat gewicht (lees: vet) moeten verliezen. Immers hoe minder gewicht je omhoog hoeft te trekken hoe sneller je de strict pull up kan uitvoeren. Nog een paar kleine stappen en dan moet het me lukken om de eerste strict pull up te kunnen uitvoeren!
Heb jij ook specifieke doelen of wil je graag fitter worden.

 

Ben je daarnaast op zoek naar professionele begeleiding in een motiverende omgeving dan zou ik YourProgram zeker aanraden.

 

Coach

We zijn nu een paar maanden verder en het resultaat is te zien. Hieronder de video waar we zijn begonnen en waar we nu staan. Wij zijn trots op jouw resultaat Djoey!

 

 

Plan hier jouw gratis consult

 

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!

 

Proteine Guide aanvragen