Testimonial:

Een paar jaar geleden zag ik op YouTube de eerste beelden van wat later bleek CrossFit te zijn. De combinatie van kracht en cardio fitheid sprak mij enorm aan. Deze jongens en meiden kunnen niet alleen goed gewichten liften, maar zijn ook nog eens fit op het gebied van fietsen, hardlopen, zwemmen en op veel andere gebieden. Voor mij de dé definitie van fitheid. Nadat ik enige tijd bezig ben geweest met algemeen fit en sterker worden, durfde ik uiteindelijk een proefles aan. Ik was vooral bang dat het mij te zwaar zou bevallen waardoor ik zou afhaken.

 

Maar al tijdens de proefles CrossFit wist ik het. Ik schrijf mij in! Na driekwart jaar besloot ik dat het toch beter was om meer tijd te besteden aan de verschillende technieken die bij CrossFit komen kijken. En tegelijkertijd wat persoonlijke doelen op te nemen in mijn trainingen. En hier speelt Your Program een hele belangrijke rol in.

 

Door de laagdrempeligheid, online / app tool en op mijzelf specifiek afgestemd trainingsschema heb ik direct en op eigen momenten en tijden kunnen werken aan mijn doelen. Mijn eigen opmerkingen, die ik in de app bij de workout schrijf en de video’s die ik in de app upload, wordt door de coach beantwoord d.m.v. constructieve feedback. Het mooie is ook nog eens dat mijn trainingen waar nodig worden afgestemd op de trainingen van mijn buddy waarmee ik vaak samen train. Zo kunnen fantastisch werken aan buddy doelen. De trainingen worden gaandeweg aangepast n.a.v. de progressie die ik maak of worden enigszins bijgesteld bij blessures of beperkingen. ‘Zelfstandig’ trainen wordt zo een stuk effectiever en doeltreffender. De rode draad door mijn week!

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!

 

Proteine Guide aanvragen