Testimonial:

Michel was één van mijn eerste judoleraren. Vanaf het moment dat ik eraan toe was, heeft hij mij persoonlijk begeleid bij mijn krachttrainingen. Dankzij Michel was ik altijd fysiek op mijn top, waardoor ik in meerdere leeftijdsklassen Nederlands kampioen kon worden en onder meer medailles kon winnen op het Europees kampioenschap, wereldkampioenschap en Europees Jeugd Olympisch Festival.

Michels expertise zorgde ervoor dat ik judospecifiek krachtiger en conditioneel beter werd in plaats van alleen in z’n algemeenheid sterker en fitter. Dit bereikte hij door zijn trainingen aan te passen aan het moment van de dag, aan hoe ik mij voelde en aan wat ik op dat moment het meest nodig had. Dit is puur vakmanschap en voor mij moeilijk om precies uit te leggen. Wanneer ik last had van blessures, wist hij zijn trainingen zo aan te passen dat we daar ‘omheen trainden’ en ik toch zoveel mogelijk uit mijn trainingen kon halen. Wanneer ik naar een toernooi toe werkte, periodiseerde hij in zijn trainingen, zodat ik op mijn best was op de momenten dat ik op mijn best moest zijn.

Inmiddels judo ik bij TeamNL en woon en train ik op Papendal, maar nog steeds is Michel een belangrijk klankbord als het gaat om persoonlijke technieken voor mij. Als topsporter kan ik Michels personal training en YourProgram alleen maar aanbevelen.

Gratis intake!

Zet de eerste stap door jezelf via onderstaand formulier aan te melden!

 

Proteine Guide aanvragen