De voorgaande weken heb ik jullie meegenomen in het proces van de inschrijving en de eerste sessies. Deze week gaan we het hebben over de lessen na de 1 op 1 sessies.


Mogelijkheden
Als je klaar bent met je eerste 1 op 1 sessies dan kan je ervoor kiezen om te beginnen met groepslessen, verder te gaan 1 op 1, een persoonlijk programma of een combinatie. De groepslessen zien er hetzelfde uit als de 1 op 1 sessies, je begint met een warming-up, dan een kracht/techniek gedeelte en je eindigt met een workout.


Verschillende mogelijkheden
Het belangrijkste onderscheid tussen de mogelijkheden is dat tijdens personal training sessies specifieke aandacht kan worden besteed aan de doelen en wensen van de deelnemer, met een hoger niveau van persoonlijke begeleiding. Dit komt doordat de sessies 1 op 1 plaatsvinden. Hoewel mensen in groepslessen ook werken aan hun doelen, behalen degenen die kiezen voor 1 op 1 training vaak sneller resultaten. Leden die kiezen voor een combinatie van beide opties kunnen profiteren van de voordelen van beide. Ze kunnen specifieke oefeningen gericht op hun doelen en wensen krijgen tijdens de 1 op 1 sessies, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de gezelligheid en extra uitdaging tijdens de groepslessen.


90 dagen Check-in
Ongeacht welk programma je kiest, houden we elke 90 dagen een gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen je voortgang. Daarnaast voeren we een InBody weging uit. Deze meting geeft informatie over je vetpercentage, spiermassa en de verdeling ervan over je lichaam. We kunnen ook je visceraal vetniveau meten, dat is het vet rond je organen. Het streven is om dit niveau zo laag mogelijk te houden. Tijdens je eerste sessies hebben we een nulmeting gedaan en vanaf dat punt bekijken we elke 90 dagen aan de hand van deze meting hoe je lichaamssamenstelling zich ontwikkelt.


Doelen
Na het bespreken van de InBody meting, nemen we de tijd om te praten over je successen, uitdagingen en doelen voor de komende 3 maanden. We bekijken samen hoe je deze doelen zo snel mogelijk kunt bereiken. Je hebt verschillende opties, zoals het toevoegen van extra personal training sessies, voedingscoaching, een persoonlijk programma, een combinatie of gewoon doorgaan met wat je al aan het doen bent.


Wat je ook kiest, we zullen er alles aan doen om je te ondersteunen en te helpen bij het behalen van je doelen. Ons doel is om jou de best mogelijke service te bieden. Op deze manier ben je goed geïnformeerd over hoe een traject bij CrossFit Capelle eruit ziet en kom je niet voor verrassingen te staan.