Met een drukke baan en een hectisch gezinsleven is sporten een effectieve manier om je hoofd leeg te maken en te ontspannen. Echter, in deze drukke tijden schiet het er vaak bij in. Het resultaat is dat je, wanneer je eindelijk op de bank neerploft, vaak de energie niet meer hebt om aan je workout te beginnen. Bovendien blijf je in deze periode wellicht meer binnen vanwege het koude en natte weer.


Het gebrek aan beweging zorgt ervoor dat je minder calorieën verbrandt, wat een directe reden kan zijn waarom je moeite hebt met afvallen. Het is dus essentieel om altijd in beweging te blijven. Maak een wandeling, fiets een rondje, neem de trap in plaats van de lift – alle kleine beetjes helpen.


Bij CrossFit Capelle houden we iedereen gemotiveerd door naast groepslessen ook 1-op-1 en 2-op-1 trainingen aan te bieden. Daarnaast hebben we elke dag een workout die we aanpassen aan ieders niveau. Dit fungeert als die broodnodige stok achter de deur.


Trainen in een groep zorgt voor extra motivatie om geen trainingen over te slaan. Door deze extra beweging verbrand je meer calorieën en kun je succesvol afvallen, zonder dat je meer hoeft te eten. Heb je hier hulp bij nodig? Wij helpen jou verder! Boek hier je gratis intake.