Het is een hele stap om naar de sportschool te gaan. Misschien heb je al bij andere sportscholen gezeten of fitnessprogramma’s geprobeerd waarbij je niet de resultaten behaalde die je wil behalen. Misschien miste je motivatie of begeleiding. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij op dit moment niet meer sport. Het is vaak spannend om iets nieuws te proberen en de drempel kan hoog zijn. Om het wat minder spannend te maken en de drempel wat te verlagen, gaan we de komende weken uitleggen hoe wij dit doen. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de groepslessen. We starten met de kennismaking.


Kennismaking
Via onze website of social media kanalen hebben we contact gehad omdat je meer informatie wil over CrossFit Capelle en zijn diensten. Wij nemen contact met jou op, zodat je eventuele vragen die je hebt al vooraf kan stellen. Wanneer je langskomt op locatie starten we met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek gaan we samen bepalen hoe we jouw doelen en wensen het snelste kunnen bereiken. Dit gesprek is altijd met één van de coaches. Hierna laten wij zien hoe je dit je doelen het snelst kan bereiken. We bieden verschillende diensten aan zoals personal training, groepslessen, voedingsbegeleiding of combinaties hierin. We bespreken daarna wat het beste past om jouw doelen te behalen en wat past binnen jouw budget.

 

Wanneer je start maken we een account aan en plannen we de eerste sessies in. Volgende week bespreken we hoe de eerste sessies eruitzien.


Wil je niet wachten en alvast beginnen? Boek dan hier jouw intake.