CrossFit Capelle hecht veel waarde aan kwaliteit. Deze regels zijn er niet alleen voor jullie, maar ook voor ons. Samen leven we deze regels na en spreken we elkaar op deze regels aan.


BOXRULES CAPELLE A/D IJSSEL

 

  1. Stel jezelf voor aan nieuwe leden
    Wat wij leuk vinden aan onze box, is dat we een hechte familie zijn; het community-gevoel. Voor iemand die voor het eerst binnenkomt, kan het echter een intimiderende ervaring zijn, vooral omdat ze al buiten hun comfortzone zijn om kennis te maken met de sport CrossFit. Stel jezelf voor en laat iemand zich welkom voelen.
  2. Houd je coach op de hoogte
    Informeer je coach over jouw blessures, wanneer je de les eerder moet verlaten of andere belangrijke zaken die je coach moet weten.
  3. Respecteer je coach
    Tijdens de les is de coach de baas. Zit je ergens mee of vind je dat de coach iets niet goed doet? Bespreek dit dan na de les met de coach.
  4. Laat je bullshit buiten de deur
    Nee, hij zei… zij zei dat… In de box ben je een atleet. Laat je drama buiten de deur. Ga trainen en geniet ervan!
  5. Ga netjes met het materiaal om
    Breng materiaal altijd gecontroleerd naar de grond. Leg een lege barbell of een barbell met schijven van 5 kg of lichter altijd neer op de grond. Dit geldt ook voor kettlebells en dumbbells.
  6. Zorg dat je op tijd komt!
    Geef jezelf genoeg tijd om je om te kleden of om je voor te bereiden voor de WOD.
  7. Wees geduldig
    Ongelukjes en blessures gebeuren meestal ten gevolge van ongeduld. Slow down, vraag om hulp en maak hier een gewoonte van.
  8. Laat je ego buiten de deur
    Iedereen is gelijk en niemand is beter dan een ander.
  9. Houd de box schoon
    Samen houden we de box zo schoon en netjes mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld een handdoek wanneer je zweet. Maak je materiaal schoon na gebruik en leg het hierna terug op de daarvoor bestemde plek. Laat je eigen spullen niet rondslingeren.
  10. And last but not least
    CrossFit Capelle heeft onderlinge betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Aanmoediging van elkaar wordt zeer gewaardeerd. Het maakt hierbij niet uit op welk niveau je CrossFit beoefent. We zijn een team en we eindigen een workout dus ook samen. Ben je eerder klaar, moedig dan de rest nog aan totdat de laatste klaar is met de WOD.

 

‘CrossFit, the only sport where the loudest cheers are for the last to finish!’